Yritys

Meillä hyvinvointisi on hyvissä käsissä.

Ajattelimme hyvinvoinnin uudella tavalla; Sinun eduksesi!

Tuhansien ja taas tuhansien hierontatuntien kokemus aiheutti meille huolen. Onko hieronnasta tulossa Suomessa ylellisyystuote? Me uskomme siihen, että hyvinvoinnin pitää olla jokamiehen ja -naisen oikeus, ei etuoikeus. Siksi Rela-hierojat on olemassa.

Olemme ensimmäinen kanta-asiakkuudella toimiva hieronta-alan yritys Suomessa. 100%:n suomalaisena toimijana ymmärrämme hyvin asiakkaidemme tarpeet. Siksi 60€ vuodessa maksavalla kanta-asiakaskortillamme; Relakortilla saa aina hieronnan yhteydessä heti-edun. Eikä se ole yhtään vähempää kuin 50%:n alennus hieronnan hinnasta.

Me tiedämme, että tehokkaan hieronnan avain on se, että hieronta toistetaan tarpeeksi usein. Siksi on tärkeää, että hintamme ovat edullisia hieronnan suurkuluttajille.

Meiltä kysytään usein, miten on mahdollista tarjota hierontoja näin edullisesti. Se perustuu siihen, että vastaanottomme ovat isoja ja palvelevat aamusta iltaan. Näin ollen emme maksa hukkaneliöistä. Edulliset hintamme takaavat sen, että meillä on paljon asiakkaita, jolloin meille ei jää suuria määriä varaamattomia aikoja ja silti joustavat hierojamme takaavat sen, että vapaita aikoja riittää kanta-asiakkaillemme. Tämä kaikki tulee suoraan säästönä kanta-asiakkaidemme eduksi.

Keitä hierojamme ovat? Käytämme paljon alihankkijoita hierojinamme. Meillä on kuitenkin tarkat laatukriteerit, jotka jokaisen hierojamme tulee ylittää. Kaikkien hierojiemme hierontatekniikka on hyvin samankaltainen, joten uskallat käydä huoletta eri hierojilla, vaikka vakiohierojasi olisikin varattu. Kaikilla vastaanotoillamme toimii sekä täysipäiväisiä, että osa-aikaisia hierojia. Osa-aikaiset hierojat tekevät hierontaa toisen työnsä tai esim. opintojensa ohessa. Näin ollen emme voi taata, että saatte aina ajan samalla hierojalle. Sen johdosta hyväksymme hierojiksemme vain tietyiltä kouluilta valmistuneet hierojat, jotta hieronta olisi kaikilla hierojillamme mahdollisimman samanlaista.

Hierojillemme tarjoamme mukavan, turvallisen ja taloudellisesti riskittömän tavan työllistää itsensä. Uskomme, että tämä helppous näkyy asiakkaillemme hyvänä palveluna ja henkilökuntana, joka pitää huolta myös omasta hyvinvoinnistaan.

Painotamme sitä, että laatukriteerimme niin hieronnan kuin asiakaspalvelunkin suhteen ovat korkeat. Tämä takaa toimintamme ammattimaisuuden. Tämän johdosta asiakkaan ei tarvitse miettiä esim. hierojan sukupuolta aikaa varatessaan.

Toivotamme nautinnollisia ja rentouttavia hierontahetkiä kaikille asiakkaillemme!

rela_logo_round