Meille Rela-hierojilla on asiakkaidemme ja hierojiemme turvallisuus koronaepidemian yhä ollessa keskuudessamme erittäin tärkeää. Toimimme vastuullisesti ylläpitäen vastaanotoilla tehostettua aseptiikkaa ja huomioimme vallitsevan tilanteen toimintakäytännöissämme.

Seuraamme Suomen hallituksen, THL:n ja Terveystalon antamia ohjeistuksia ja päivitämme toimintaohjeita sen mukaisesti. On tärkeää, että sekä hieroja että asiakas arvioivat oman terveydentilansa huolellisesti muiden ihmisten suojaamiseksi mahdolliselta tartunnalta. Mikäli jommallakummalla osapuolella on hengitystieinfektion oireita tai matkalta paluu tai kontakti koronaviruspotilaan kanssa edellisen 14 vuorokauden aikana, tulee hieronta-aikaa lykätä. Voit siirtää tarvittaessa hieronta-aikaa varauksen yhteydessä saamasi tunnisteen avulla joko verkko- tai puhelinajanvarauksessa.

Rela-hierojien toimintaa toteutetaan vastuullisesti ja vastaanotoilla ylläpidetään korkealaatuista aseptiikkaa:

  • Kädet pestään huolellisesti ennen ja jälkeen jokaisen hieronnan.
  • Suojakäsineitä suositellaan vahvasti käytettäväksi hieronnan yhteydessä ja erityisesti, jos asiakas niin toivoo
  • Käytämme kaikilla hierontavastaanotoillamme kirurgista hengityssuojainta. THL:n kasvomaskisuositus on tällä hetkellä voimassa koko maassa. Siksi suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme
  • Hoitopöytä ja erityisesti kasvoaukko puhdistetaan desinfiointiaineella jokaisen hieronnan jälkeen, samoin pöydän runko
  • Kasvoaukon irtopehmusteet ja muut vaikeasti puhdistettavat rakenteet eivät ole toistaiseksi käytössä
  • Pinnat, kahvat, saniteettitilat yms. siivotaan tarkkaan vähintään kahdesti päivässä
  • Olemme korvanneet pyyhkeen käytön hieronnassa kertakäyttöisillä kuituliinoilla. 

Vastaanottomme ovat pääsääntöisesti 2-3 hoitohuoneen yksiköitä, jolloin tiloissa samanaikaisesti oleva hlömäärä ei ylitä viranomaissuosituksia.  Niillä vastaanotoilla, joissa hoitohuoneita on 5 tai enemmän, tarkkaillaan aktiivisesti henkilömäärää ja sitä rajoitetaan tarvittaessa. 

Välttääksemme vastaanotoilla yleisissä tiloissa hlömäärän nousun, pyydämme tulemaan hierontaan noin 5 min ennen varattua aikaa. Ajantasainen tieto tartuntatilanteesta ja suojautumisesta löytyy THL:n sivuilta. 

Voimme omalla vastuullisella käyttäytymisellämme vähentää merkittävästi tartuntariskiä. Tulethan vastaanotollemme ainoastaan terveenä. 

Tervetuloa hierontaan! 

Similar Posts