Maksutavat

Vastaanotoillamme maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit. Emme vastaanota käteismaksuja. Hieronnan voi maksaa meillä myös seuraavilla henkilöstöetujen maksukorteilla tai mobiilisovelluksilla niiden asianomaisten käyttöehtojen mukaisesti:

  • ePassin Hyvinvointipassilla
  • Smartumin Hierontasaldolla

Huomioithan:

Henkilöstöeduiksi tarkoitetuilla maksutavoilla voi maksaa koulutetun hierojan ja erikoishierojan palvelut sekä 25 minuutin, 50 minuutin, 75 minuutin ja 110 minuutin opiskelijahierontoja. Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksuvälineeksi hierontaan.

Varauksen teko

Varauksen voi tehdä kätevästi osoitteessa www.relahierojat.fi, klikkaamalla etusivulla ”Varaa aika”-nappulaa tai ylänavigaatiosta ”Vastaanottomme”, ja valitsemalla sen jälkeen haluttu vastaanotto. Pääset näin kyseisen vastaanoton esittelyyn ja varaussivulle.

Voit tehdä varauksen myös puhelimitse varaamon kautta. Varaamo palvelee arkisin ma-pe klo 9-17 numerossa 0600-13811 (0,39 eur/min+pvm).

Otathan huomioon, että varaus on aina sitova. Ajanvaraukseen tulee antaa tilausta tehdessään oikeat ja täydelliset yhteystiedot, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen sekä sähköpostiosoitteen.

Asiakkaidemme henkilötietojen käsittelyä koskevat tiedot on annettu Rela-hierojien tietosuojaselosteessa, joka löytyy https://www.relahierojat.fi/tietosuojaseloste/ .

Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle.

Tehdystä varauksesta saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, mikäli olet sallinut sähköpostiviestien lähettämisen. Säästä vahvistus, sillä saatat tarvita varauskoodia esim. peruuttamista varten. Muistutamme varauksesta sähköpostitse vielä 48 h ennen hieronta-aikaasi.

Mikäli saavut myöhässä varatulle ajalle, veloitetaan hieronnasta silti palvelun täysi hinta.

Varauksen muuttaminen

Varauksen voi kuluitta muuttaa 12 tuntia ennen varattua aikaa. Muutoksen voi tehdä puhelimitse numerossa 0400 635333 (auki arkisin ma-pe klo 9-17), tai vastaanoton varaussivun kautta käyttämällä vahvistuskoodia, jolloin ensin peruutat varatun ajan ja sen jälkeen varaat uuden.

Varauksen peruminen

Varaus on mahdollista perua kuluitta viimeistään 12 tuntia ennen varauksen alkua. Peruminen tulee tehdä varausvahvistuksessa olevalla varauskoodilla Rela-hierojat Oy:n ajanvarausjärjestelmästä. Ajanvarausjärjestelmään pääset kätevimmin kotisivujen www.relahierojat.fi kautta, valitsemalla vastaanoton, jolle olet tehnyt varauksen ja valitsemalla ”Varaa aika”. Varauskalenterin oikeasta yläkulmasta valitse ”Kirjaudu sisään” ja syötä varauskoodi sille osoitettuun kenttään. Kotisivujen kautta peruminen onnistuu 24/7, myös viikonloppuisin.

Voit perua ajan kuluitta numerosta 0400 635333. Puhelinpalvelumme palvelee arkisin ma-pe 9-17. Huomioithan, että emme ota vastaan peruutuksia sähköpostitse, ääniviestillä, tekstiviestillä tai sosiaalisen median viestien kautta.

Huomioithan, että hierojalla on oikeus laskuttaa palvelun täysi hinta, jos

  • ajanvaraus on peruttu/siirretty myöhemmin kuin 12 h ennen varatun ajan alkamista
  • asiakkaalla ei ole osoittaa myöhäiselle perumiselle sairastodistusta
  • ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa ja asiakas ei saavu paikalle.

Mahdolliset palvelusta aiheutuvat potilasvahingot korvataan lakisääteisen potilasvakuutuksen perusteella kulloinkin voimassa olevan potilasvahinkolain nojalla.

Rela-hierojat ei ole velvollinen täyttämään sopimusvelvoitettaan tai vastaa siitä aiheutuvasta vahingosta, jos sopimuksen täyttämättä jääminen tai vahinko aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Rela-hierojien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Rela-hierojat ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon sopimuksen tekohetkellä, ja joka estää Rela-hierojia täyttämästä sopimusvelvoitettaan. Rela-hierojat ilmoittaa Asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian, kuin se on kohtuudella mahdollista.

Voit olla potilasvahinkoa koskevissa tapauksissa yhteydessä Suomen Terveystalo Oy:n potilasasiamiehiin. Potilasasiamiesten tehtävänä on neuvoa ja tarvittaessa avustaa Asiakasta potilaslain soveltamiseen liittyvissä asioissa mm. muistutuksen ja / tai potilasvahinkoilmoituksen tekemisessä, sekä tiedottaa potilaan oikeuksista sekä toimia muutenkin potilaan oikeuksien edistämiseksi. Potilasasiamiehiin voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteessa potilasasiamies@terveystalo.com tai puhelimitse numerossa 030 633 1655.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Asiakkaalla on oikeus olla tähän sopimukseen liittyvissä erimielisyksissä yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yhteydessä toimivaan Kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot ja ohjeistusta erimielisyyksien ratkaisemiseen löytyy osoitteesta https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/.

Asiakkaalla on lisäksi oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ohjeistus valituksen tekemiseksi Kuluttajariitalautakunnalle löytyy Kuluttajariitalautakunnan verkkosivuilta osoitteesta https://www.kuluttajariita.fi/fi/index/ostajalle_1.html.

Asiakas voi myös nostaa tästä sopimuksesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Rela-hierojia vastaan joko Rela-hierojat Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä Asiakkaan asuinpaikka sijaitsee. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Rela-hierojat Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen. Rela-hierojat ei siten korvaa asian selvittelystä mahdollisesti aiheutuneista asiamieskuluja.