Yrityksemme

Hei! Me olemme Rela-hierojat, tervetuloa tutustumaan meihin. 

Yrityksemme on perustettu vuonna 2011 ja me täällä Relassa keskitymme hyvään suomalaiseen hierontaan. Olemme kaikki hierojayrittäjiä, joille Rela tarjoaa mahdollisuuden keskittyä kaikkein tärkeimpään, eli laadukkaan ja hyvän hieronnan tarjoamiseen sinulle. 

Perusajatuksemme on, että hyvinvointi ei saa Suomessa olla etuoikeus. Sen kuuluu olla jokahenkilönoikeus ja kaikkien ulottuvilla. Siksi meille on kunnia-asia saada tarjota omilla paikkakunnillamme hierontamme sinulle kohtuulliseen, kukkaronkestävään  hintaan. Tämän mahdollistaa kanta-asiakkuutemme, jossa tarjoamme hieronnat pysyvästi puoleen hintaan. 

Lupauksemme sinulle 

Haluamme, että palveluidemme käyttö on sinulle helppoa, turvallista ja rentoa. Ylläpidämme osaamistamme lisäkoulutuksin ja tunnistamme uusia tapoja huoltaa sinua. Olet meillä hyvissä käsissä. 

Meitä on valtakunnallisesti jo yli 300 erilaista hierojaa. Jokaisella meillä on erilainen tausta, erilainen tarina ja ihan oma yksilöllinen käsiala. Meitä yhdistää halu auttaa sinua kohti parempaa hyvinvointia.  

Nähdään rennoissa merkeissä! 

Rela-hierojat

Suomen rentouttavin hierontaketju palveluksessasi!

Relakortti

Relan kanta-asiakkaana saat 50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista.

Hinnat

Tutustu palveluvalikoimaan ja hinnastoon.

Maksutavat

Voit maksaa hierontasi myös EazyBreak, Smartum  ja ePassi hyvinvointieduilla.