Rela Sport – rennoille kilometreille ja kohti huippua

Urheiluhierojan asiantuntijamme ovat käytössäsi, kun tarvitset osaavan ja luotettavan kumppanin lihashuoltoosi. Oletpa sitten ammattiurheilija, aktiiviliikkuja tai mitä vaan siltä väliltä, autamme sinua palautumaan rasituksesta tai valmistautumaan kilpailuun.

Urheiluhieronta on liikunnasta ja urheilusta syntyneiden lihasperäisten vaivojen erikoisosaamista, johon koulutamme jatkuvasti hierojiamme toimimaan osana urheilijan ja liikkujan arkea. Voit siis asioida luonamme turvallisesti ja ottaa avullamme lihashuolto haltuun.

Oletko pääsarja- tai maajoukkuetasolla urheileva urheilija, jolta puuttuu vielä oma hieroja? Tarvitseeko joukkueesi viritystä kohti sarjakauden huippua?

Kysy, mitä meillä on tarjota juuri sinulle!

Ota yhteyttä: jyri.eklund@terveystalo.com

Yhteistyössä kanssamme:

Yhteistyökumppaneidemme palautteet:

”Hierontapalvelujen käyttäminen on ollut helppoa ja kivaa. Rela-hierojilla on toimiva ajanvarausjärjestelmä, henkilökunta on osaavaa ja palvelualtista. Olen pyrkinyt käymään hieronnassa vähintään kerran kuukaudessa ja ajoittain useamminkin, riippuen siitä miltä kropassa tuntuu. Kropan kanssa ei juurikaan ongelmia ollut viime kaudella ja tätä edesauttoi varmasti hierontapalvelujen käyttäminen, suosittelen!”

  • Lauri Palvaila, LASB-puolustaja

”Hyvä ja ystävällinen palvelu. Hierojat osaavat sanoa, mikä voisi avata juuri tietyn paikan jumituksen. Palveluja käytin noin viisi kertaa kertaa ja ajan varaaminen oli helppoa netistä.Palvelu paransi pelisuorituksia, kun sai jumeja auki, pitäisi hyödyntää enemmänkin. Yhteistyö on ollut hyvä ja toimiva, alkuun tietty hieman hakemista kun uusi juttu molemmin puolin. Voin suositella, osaavaa ja hyvää palvelua.”

  • Joni Puolakka, LASB-hyökkääjä

”Käytin hierontapalveluita muutaman kerran, ajanvarauspalvelu on helppo ja yksinkertainen. Ensimmäisen käyntikerran jälkeen sai heti maksaessa varattua uuden ajan, sekin oli kätevä tietysti. Palvelu oli hyvää ja ammattimaista, tuli heti rento fiilis kun sinne pääsi eikä tarvinnut stressata ns. uutta tuntematonta hierojaa. Paransi ehdottomasti suorituksia. Itse olen aika juminen kaveri, niin ehdottomasti hieronta tulee aina tarpeen. Yhteistyö on mielestäni erittäin toimiva ja motivoi ainakin itseä käymään hieronnassa useammin, kuin normaalisti tulisi käytyä. Voin ehdottomasti suositella palveluita muille, itse ainakin aion jatkaa Relalla käymistä!”

  • Tiitus Salokangas, LASB-hyökkääjä ja paras pistemies kaudelta 21-22