1. Yleistä

Verkkokauppa on Rela-hierojat Oy:n (jäljempänä ”Rela-hierojat”) markkinapaikka, jossa tuotteita myy Rela-hierojat Oy (y-tunnus 2439106-9). Rela-hierojat Oy on osa Terveystalo Oyj -konsernia.

Rela Hierojat Oy:n yhteystiedot:
Kuortaneenkatu 7 00520 HELSINKI
rela.hierojat@relagroup.fi
Ajanvaraus: 0600 13811 (0,39 eur/min+pvm).
Varattujen aikojen muutokset: 0400 635333

Asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevat tiedot on annettu Rela-hierojien tietosuojaselosteessa, joka löytyy verkkokaupasta Tietosuojaseloste -kohdan alta ja verkko-osoitteesta https://www.relahierojat.fi/tietosuojaseloste/

Myydyn tuotteen perusteella suoritettavan palvelun voi suorittaa Rela-hierojien toimipaikassa Rela-hierojien työsuhteessa tai vuokratyöntekijänä taikka itsenäisenä ammatinharjoittajana taikka muussa vastaavassa suhteessa toimiva terveydenhuollon ammattihenkilö.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Rela-hierojien ja sen asiakkaiden välisessä sopimussuhteessa. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä noudattamaan näitä sopimus- ja toimitusehtoja. Rela-hierojat pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät Rela-hierojien verkkokaupassa osoitteessa https://www.relahierojat.fi/lahjakortit/. Pakottavan lainsäädännön muutoksista mahdollisesti aiheutuvat muutostarpeet astuvat voimaan ko. lainsäädännön voimaantulosta alkaen.

2. Asiakas

Rela-hierojat myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä ”Asiakas”). Rela-hierojat myy tuotteita ja palveluita myös alle 18-vuotiaille huoltajan tai muun edunvalvojan suostumuksella.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä, mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Asiakkaan tulee antaa tilausta tehdessään oikeat ja täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen sekä sähköpostiosoitteen.

Sitova sopimus astuu voimaan tilauksen, kun Rela-hierojat toimittaa Asiakkaan tilauksen mukaisen tilausvahvistuksen. Huomioitavaa on, että mikäli Asiakas on kieltänyt sähköpostiviestien lähettämisen varausjärjestelmässä, ei Asiakas saa tilausvahvistusta.

3. Tuotteet ja hinnasto

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.relahierojat.ajaskauppa.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Hinta sisältää toimituskulut sekä kulloinkin voimassa olevan arvonlisäverolain mukaisen arvonlisäveron.

Tuotteen hinnan muuttuessa tilauksen ja tuotteen toimituksen välisenä aikana, Asiakkaalla on oikeus saada tilatut tuotteet tilaushetkellä voimassaolevalla hinnalla. Jos Asiakas tekee tilaukseensa muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetkellä voimassaolevan hinnan mukaisesti.

Edellä mainitusta huolimatta, jos tuotteen hinta on merkitty virheellisesti, Rela-hierojat pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta virheelliseen hintaan, mikäli on syytä olettaa Asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo tilaushetkellä.

Rela-hierojat pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muuttamiseen yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Tilausvahvistuksen ja tuotteen toimittaminen edellyttää, että Asiakas on ilmoittanut sähköpostiosoitteensa virheettömästi tilauksen yhteydessä. Asiakas vastaa siitä, että se on ilmoittanut yhteystietonsa oikein.

Tuotteiden palvelusisältö sekä hinnat on esitetty kunkin tuotteen esittelyn yhteydessä. Lahjakortit ovat lähtökohtaisesti voimassa 6 kk ostohetkestä. Rela-hierojilla ei ole velvollisuutta hyväksyä lahjakorttia maksuvälineenä sen voimassaolon päättymisen jälkeen.

Asiakkaan varatessa lahjakortin mukaisen hieronnan tai muun palvelun, varaukseen sekä palveluun sovelletaan Rela-hierojien varaus- ja peruutusehtoja, jotka löytyvät Rela-hierojien verkkosivuilta www.relahierojat.fi Varaus- ja peruutusehdot -kohdan alta ja osoitteesta https://www.relahierojat.fi/varaus-ja-peruutusehdot/

4. Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Verkkokaupassa voidaan maksaa Suomessa toimivien yleisimpien pankkien verkkopankissa sekä yleisimmillä Suomessa käytössä olevilla luottokorteilla.

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa Verkkokaupassa valittavissa olevilla maksutavoilla.

Yritysasiakkaat voivat lisäksi pyytää laskutusoikeutta laittamalla lahjakorttitilauksen osoitteeseen rela.hierojat@relagroup.fi.

5. Toimitus ja toimitusaika

Toimitamme valitun lahjakortin asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tulostettavana liitteenä. Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 2-5 työpäivää tilauksesta. 

6. Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus sekä virheellisestä tuotteesta ilmoittaminen

Kaikilla lahjakorteilla on 14 vuorokauden palautus- tai vaihto-oikeus. Palautus- ja vaihto-oikeus edellyttää, ettei lahjakorttia ole käytetty.

Palautus- ja vaihto-oikeus koskee kaikkia Rela-hierojien verkkokaupassa myytäviä tuotteita. Asiakkaan tulee esittää tilausvahvistus, kuitti tai muu todistuksen ostopaikasta ja -ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tuotteesta.

Palautusta ja kaupan peruuttamista varten tulee toimittaa tiedot peruutuksen syystä ja sekä asiakkaan yhteystiedot osoitteeseen rela.hierojat@relagroup.fi

Rela-hierojat ei ole velvollinen täyttämään sopimusvelvoitettaan tai vastaa siitä aiheutuvasta vahingosta, jos sopimuksen täyttämättä jääminen tai vahinko aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Rela-hierojien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Rela-hierojat ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon sopimuksen tekohetkellä, ja joka estää Rela-hierojia täyttämästä sopimusvelvoitettaan. Rela-hierojat ilmoittaa Asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian, kuin se on kohtuudella mahdollista.

7. Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Asiakkaalla on oikeus olla tähän sopimukseen liittyvissä erimielisyyksissä yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yhteydessä toimivaan Kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot ja ohjeistusta erimielisyyksien ratkaisemiseen löytyy osoitteesta https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/.

Asiakkaalla on lisäksi oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ohjeistus valituksen tekemiseksi kuluttajariitalautakunnalle löytyy kuluttajariitalautakunnan verkkosivuilta osoitteesta https://www.kuluttajariita.fi/fi/index/ostajalle_1.html.

Asiakas voi myös nostaa tästä sopimuksesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Rela-hierojia vastaan joko Rela-hierojien kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä Asiakkaan asuinpaikka sijaitsee. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Rela-hierojien kotipaikan käräjäoikeudessa.

Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen. Rela-hierojat ei siten korvaa asian selvittelystä mahdollisesti aiheutuneista asiamieskuluja.