Yrityshieronta

Yrityksille

Vaikuta henkilöstösi työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuus hierontaan.

Rela-hierojat tekee yhteistyötä useiden yritysten kanssa parantaen työhyvinvointia ja vähentämällä tuki- ja liikuntaelin pohjaisia sairauspoissaoloja.  Lihasperäiset vaivat ovat yksi yleisimmistä syistä lyhyisiin sairauslomiin ja ennen kaikkea työtehon vähentymiseen. Koska jokainen työntekijä on yrityksen tulosyksikkö, on tärkeää pitää heidät työkykyisinä sekä tyytyväisinä työhönsä.

Rela-hierojat Terveystalo tarjoaa yrityksille seuraavia hierontapalveluita:

  •         Vakituiset käynnit yrityksen tiloissa työaikana
  •         Kertaluonteiset käynnit esim. yrityksen tyhy-päivillä tai muissa tapahtumissa
  •         Sopimushintoja henkilöstölle Rela-hierojien vastaanotoilla
  •         Relakortit henkilöstölle

Rela-hierojien yhteistyömallit ovat joustavia ja ne toteutetaan aina yritysasiakkaan toiveiden mukaisesti. Pystymme toimittamaan hierojia isoihinkin tilaisuuksiin.

Käytössämme on myös useita erilaisia laskutuskäytäntöjä, jotka myös tehdään asiakkaille sopiviksi. Esimerkiksi työnantaja voi maksaa hieronnat kokonaan, työnantaja voi maksaa osan hieronnasta tai työntekijät saavat käydä hieronnassa sopimushinnoilla omakustanteisesti.

Työnantaja voi halutessaan hankkia myös työntekijöilleen Suomen rentouttavimman hierontakortin, Relakortin, jolla työntekijät saavat käydä vastaanotoillamme vuoden ajan seuraavat edut:

  • 50% alennus normaalihintaisista koulutetun hierojan palveluista
  • 20€ alennus / tunti Erikoishierojien palveluista
  • etuhinnat osteopaateille ja naprapaatille

Säästä rahaa ja paranna työtyytyväisyyttä jo tänään. Pyydä tarjousta hierontapalvelusta ja olemme sinuun yhteydessä pikaisesti!

Voitte jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella

 

  Jalkahieronta     sanna_ja_edvin     Selkaehieronta