Hieronta Hämeenkyrö

Rela-hierojat Hämeenkyrö

Kuntosali P&T Hämeenkyrö
Härkikuja 1

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Hämeenkyrössä!

Vastaanottomme aukeaa Hämeenkyrössä huhtikuun aikana.

Rela-hierojat Hämeenkyrö palvelee P&T Hämeenkyrön kuntosalin yhteydessä yhden hoitohuoneen voimin osoitteessa Härkikuja 1.

  

Hieronta-asiakkaitamme palvelevat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneet hierojat. Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista asiakkaan hoitamista. Yleisiä syitä tulla vastaanotollemme ovat mm. staattisesta rasituksesta johtuvat kivut tai päänsärky, käsien puutuminen sekä olkapääkipu. Kartoitamme hoitotyön aluksi asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman.

Aina ei tarvitse tulla hierontaan kiputilojen ollessa pahimmillaan, vaan suosittelemme myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

 

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut. Varatun ajan peruutuksissa voit käyttää vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.

Tutustu huolella myös varausehtoihimme: Varausehdot

 

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

 

Tutustu etuihin lisää täältä: Relakortti

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

 

 

Tervetuloa hierontaan!

 

 

Rela-hierojat Hämeenkyrö

Härkikuja 1,

39100 Hämeenkyrö

 

Valtakunnallinen ajanvarausnumero 0600-138 11 (0,39€/min), arkisin 9-17.

Poikkeukset varaamon aukioloaikoihin näet etusivultamme.