Etusivu

Ota rohkeasti aikaa itsellesi!

Päänsärkyä? Jäykkä selkä? Kramppaavat jalat? Väsyneet hartiat?

Meille sinun hyvinvointisi on pääasia! Lisensoidut hierojamme palvelevat sinua aina yksilöllisesti ja ystävällisesti.

Varaa aika tästä!

Suomen rentouttavin hierontaketju palveluksessasi!

Rela-hierojat on Suomen laajin hierontaan keskittynyt ketju ja alansa markkinajohtaja. Palvelemme jo yhteensä 35 vastaanotolla yli 140 hierojan voimin. Vastaanotoillamme sinua hoitavat koulutetut hierojat, osteopaatit ja naprapaatti tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia. Emme jätä hoitoasi pelkästään hoitohuoneeseen, vaan saat aina mukaan myös kotihoito-ohjeet, joita suorittamalla edistät toimintakykysi palautumista.

 

Rela-hierojien ainutlaatuisen kanta-asiakasjärjestelmän ansiosta sinun ei enää tarvitse maksaa hyvinvoinnistasi itseäsi kipeäksi

Toimintamme kulmakivi on kanta-asiakkuus, joka mahdollistaa yhä useammin hierojalla käynnin. Relakortilla saat kaikki hieronnat puoleen hintaan! Kortti on henkilökohtainen ja on vuoden voimassa ostopäivästä. Lue lisää Relakortista ja kanta-asiakkuudesta täältä.

uusi_relakortti_etusivu_reunoilla

 

Helppo ja nopea ajanvaraus

Varaa aikasi helposti ja ilmaiseksi netistä valitsemalla ensin haluamasi vastaanotto, tai numerosta 0600-13811 (0,39€/min + pvm). Puhelinpalvelumme on avoinna ma-pe klo 09.00-17.00. Uuden ajan saat aina myös varattua myös käyntisi yhteydessä vastaanotolla.

 

Lahjakortit Rela-kaupasta

Hanki lahjakortit joko itselle tai lahjaksi helposti suoraan verkkokaupastamme!

 

Tervetuloa_hierontaan