Kuumakivi + klassinen hieronta 50 min

95,00 

Hieronta yhdistää tehokkaasti kuumien kivien ja perinteisen hieronnan käytön. Hieronta
suoritetaan asiakkaan toiveen mukaiselle kohdealueelle esim. selkä ja hartiat.
Lahjakortti voimassa 6kk ostopäivästä. Sisältää alv 0%

Lahjakortti käy maksuvälineeksi vain koulutetuille hierojille ja erikoishierojille. (Ei opiskelijoille, naprapaateille tai osteopaateille).

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja

Lahjakortti

  • Done toimitetaan sähköpostiisi muutamassa minuutissa
  • Done on käytettävissä yli 70 toimipisteessämme ympäri Suomen
  • Done on voimassa 6kk ostopäivästä.
Turvalliset verkkomaksut
Osasto:

Kun maksat hieronnan tai lahjakortin ePassilla, Smartumilla tai Eazybreakillä, ostettu palvelu on aina henkilökohtainen eikä sitä saa antaa lahjaksi eteenpäin. Huomioithan, että verkkokaupassamme myytävänä olevat Rela-hierojien hierontalahjakortit käyvät maksuvälineinä vastaanotoillamme, kun kyseessä on ammattilaishierojat. Opiskelijahierontaa käy maksuvälineeksi arvolahjakortit.

Voit tilata suuremman erän lahjakortteja esimerkiksi yrityskäyttöön ottamalla yhteyttä oman alueesi aluepäällikköön.

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen kanssa tai tilaus ei saavu perille, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla rela.hierojat@relagroup.fi Ilmoita viestissäsi tilauspäivä, tilaajan nimi sekä sähköposti osoite. Huomaathan tarkastaa ensin roskapostikansiosi.