Arvolahjakortti 120€

120,00 

Kätevä arvolahjakortti hierontapalveluihin joka käy maksuvälineenä kaikilla Rela-hierojien vastaanotoilla. Voimassa 6kk ostopäivästä.

Lahjakortti käy maksuvälineeksi kaikille Rela-hierojien ammattilaisille sekä opiskelijahierojille.

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja

Lahjakortti

  • Done toimitetaan sähköpostiisi muutamassa minuutissa
  • Done on käytettävissä yli 70 toimipisteessämme ympäri Suomen
  • Done on voimassa 6kk ostopäivästä.
Turvalliset verkkomaksut
Osasto:

Kun maksat hieronnan tai lahjakortin ePassilla, Smartumilla tai Eazybreakillä, ostettu palvelu on aina henkilökohtainen eikä sitä saa antaa lahjaksi eteenpäin. Huomioithan, että verkkokaupassamme myytävänä olevat Rela-hierojien hierontalahjakortit käyvät maksuvälineinä vastaanotoillamme, kun kyseessä on ammattilaishierojat. Opiskelijahierontaa käy maksuvälineeksi arvolahjakortit.

Voit tilata suuremman erän lahjakortteja esimerkiksi yrityskäyttöön ottamalla yhteyttä oman alueesi aluepäällikköön.

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen kanssa tai tilaus ei saavu perille, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla rela.hierojat@relagroup.fi Ilmoita viestissäsi tilauspäivä, tilaajan nimi sekä sähköposti osoite. Huomaathan tarkastaa ensin roskapostikansiosi.