Hieronta Hämeenlinna

Rela-hierojat Hämeenlinna
Sibeliuksen katu 4

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Hämeenlinnan keskustassa

Meillä on uudet, valoisat tilat osoitteessa Sibeliuksen katu 4. Palvelemme katutasossa, 4 hoitohuoneen vastaanottona. Hierojamme ovat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneita klassisen hieronnan osaajia. Hierojamme palvelevat myös urheiluhieronnan tarvitsijoita. Tähtäämme hieronnassa asiakkaan tulokselliseen hoitamiseen ja haastattelun keinoin teemme alkukartoituksen asiakkaan tarpeista.

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ilman keskeytyksiä. Voit tehdä uudet varaukset ja mahdolliset peruutukset verkkopalvelun ajanvarauksen kautta käyttämällä varauskoodia. Vastaanottojen asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm).

 

Tutustu huolella myös varausehtoihimme.

 

Relakortilla edullista hierontaa

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Relakortti tai mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta ennaltaehkäisevästi. Relakortti maksaa 60 eur. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).    

 

Tutustu etuihin täältä.

 

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

Opiskelijahieronta

Rela-hierojat Hämeenlinnan yhteydessä toimii myös Hierojakoulu Relaxin oppilashieronta-vastaanotto. Erotat opiskelijan ajanvarauskalenterissa hänen nimensä yhteydessä maininnasta opiskelijahieroja ja heillä on käytössään omat palvelut ja hinnat. Opiskelijahieronnat voit maksaa normaaleilla maksukorteilla tai käteisellä. Myös opiskelijahierontaan osoittavat Hierojakoulu Relaxin lahjakortit käyvät maksuvälineenä. Opiskelijahieronnasta tarkemmin osoitteessa www.opiskelehierojaksi.fi

 

Opiskelijahierontaa ei voi maksaa henkilöstöetujen maksukorteilla kuten ePassilla, SmartumPaylla tai Eazybreakillä. Myöskään Rela-hierojien lahjakortit tai yrityssopimushinnat eivät ole opiskelijoiden käytössä.

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä

 

Rela-hierojat Hämeenlinna

Sibeliuksen katu 4

13100 Hämeenlinna

Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm)