Hieronta Rovaniemi

Hieronta Rovaniemi

Rela-hierojat Rovaniemi
Rovakatu 26 A 12

Varaa aikasi tästä!
Relamaisen hyvää hierontaa napapiirillä
 
Rovaniemen vastaanottomme käsittää neljän hoitohuonetta Rovaniemen ydinkeskustassa. Hieronta-asiakkaitamme palvelee 4 klassisen ja urheiluhieronnan osaajaa, joilla kaikilla on koulutetun hierojan ammattitutkinto.
 
Rela-hierojien antama hieronta on tavoitteellista ja tuloksellista asiakkaan erilaisten kiputilojen, kuten lihasjumien tai päänsäryn hoitamista. Ennen varsinaista hierontaa teemme aina asiakkaalle alkukartoituksen asiakkaan tarpeiden selvittämiseksi. Hieronnan ei tarvitse olla pelkästään kivun lievitystä, se voi olla myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa ja stressaantuneen kehon ja mielen rentouttamista.
  
Vastaanotollamme osaavat hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen.
Paras tapa hallinnoida varauksiasi on verkkopalvelun ajanvaraus sivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut. 
Varatun ajan peruutuksissa käytä vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.
 
 
 
Vastaanottojen asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm), joka palvelee arkisin klo 9-17.
Tutustu huolella myös varausehtoihimme: Varausehdot
 
 
Rela-hierojien toiminta perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden avulla hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla.  Relakortti maksaa 60 eur. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan.
 
Tutustu etuihin täältä: Relakortti
 
Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.
 
 
 
Rovaniemen vastaanottomme sijaitsee osoitteessa ROVAKATU 26 A 12
 
Rela-hierojat Rovaniemi
Rovakatu 26 A 12
96200 ROVANIEMI
 
 
 
p. 0600-138 11 (0,39€/min) Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin 9-17.
Peruutukset ja muutokset tehtävä 24h ennen varauksen alkua.