Hieronta Jämsä

Rela-hierojat Jämsä
Koskentie 1, 2. krs

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Jämsässä

Rela-hierojat Jämsä sijaitsee 2 kerroksessa osoitteessa Koskentie 1. Palvelemme neljän hoitohuoneen vastaanottona ja meillä työskentelevät hierojat ovat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneita klassisen hieronnan osaajia. Meille on tärkeää asiakkaan tuloksellinen hoitaminen ja kannustaminen säännölliseen, ylläpitävään hierontaan.

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ilman keskeytyksiä. Voit tehdä uudet varaukset ja mahdolliset peruutukset verkkopalvelun ajanvarauksen kautta käyttämällä vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia. Vastaanoton asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm).

Tutustu huolella myös varausehtoihimme. Huomaattehan, että peruutusajan umpeuduttua tulleista peruutuksista veloitetaan koko hinta.

Relakortilla hyvää hierontaa edullisesti

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Relakortti tai mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta ennaltaehkäisevästi. Relakortti maksaa 60 eur. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).   

Tutustu etuihin täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

 

Tervetuloa hierontaan!

Rela-hierojat Jämsä

Koskentie 1, 2. krs

42100 Jämsä

 

Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm) arkisin 9-17

 

Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.