Hieronta Tuusula

Hieronta Tuusula

Rela-hierojat Tuusula
Hotelli Gustavelund

Varaa aikasi tästä!

Hieronta Tuusula

Rela-hierojien Tuusulan vastaanotto sijaitsee Hotelli Gustavelundissa, kulttuuririkkaissa maisemmissa Tuusulanjärven rannalla. Tyylikkäät ja viihtyisät hoitotilat sijaitsevat Hotellikäytävällä, entisessä ryhmätyötilassa 30. Kahden uusitun hoitohuoneen ja kolmen hierojan voimin toimiva vastaanotto palvelee asiakkaitaan laajemmilla aukioloajoilla, usein myös viikonloppuisin.

tuusula1

Rela-hierojat Tuusula tarjoaa Hotelli Gustavelundissa majoittuville asiakkaille kaikki hieronnat -30% hintaan. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai etuihin.

Käynti hierontavastaanotolle onnistuu myös E-ovesta Gustavelundin talon kirkon puoleiselta sivulta (opastekyltti Kyöstinranta). Sisäänkäynti soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Soitathan ovikelloa ja odotat hetken, niin hieroja tulee avaamaan oven!

Tervetuloa ammattitaitoisten ja ystävällisten hierojiemme käsiin, olipa tarpeesi sitten urheiluhierontaaklassista hierontaa tai halua hemmotella itseäsi tai ystävääsi ihanien Wellness-hierontojemme parissa.

Olethan jo tutustunut edulliseen kanta-asiakasjärjestelmäämme, jolla saat kaikki hieronnat vuodeksi puoleen hintaan?

Meiltä myös rentouttavimmat lahjakortit, jotka käyvät kaikilla vastaanotoillamme!

Tuusula_Relaxi

-------------------------------------------------------

Rela-hierojat Tuusula

Hotelli Gustavelund

Kirkkotie 36

04310 Tuusula

-----------------------------------------