Relakortti

60,00 

Relakortti on ainutlaatuinen Rela-hierojien kanta-asiakaskortti. Kortilla saa kaikki normaalihintaiset hierontamme puoleen hintaan, ilman ostorajoituksia, kortin voimassaoloaikana.
Huomioithan että Relakorttiin oikeuttava lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä ja sillä voi voimassaoloajan puitteissa lunastaa Rela-hierojien vastaanotolta varsinaisen Relakortin. Relakortti on voimassa lunastuspäivästä 12kk.

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja

Lahjakortti

  • Done toimitetaan sähköpostiisi muutamassa minuutissa
  • Done on käytettävissä yli 70 toimipisteessämme ympäri Suomen
  • Done on voimassa 6kk ostopäivästä.
Turvalliset verkkomaksut
Osasto:

Kun maksat hieronnan tai lahjakortin ePassilla, Smartumilla tai Eazybreakillä, ostettu palvelu on aina henkilökohtainen eikä sitä saa antaa lahjaksi eteenpäin. Huomioithan, että verkkokaupassamme myytävänä olevat Rela-hierojien hierontalahjakortit käyvät maksuvälineinä vastaanotoillamme, kun kyseessä on ammattilaishierojat. Opiskelijahierontaa käy maksuvälineeksi arvolahjakortit.

Voit tilata suuremman erän lahjakortteja esimerkiksi yrityskäyttöön ottamalla yhteyttä oman alueesi aluepäällikköön.

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen kanssa tai tilaus ei saavu perille, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla rela.hierojat@relagroup.fi Ilmoita viestissäsi tilauspäivä, tilaajan nimi sekä sähköposti osoite. Huomaathan tarkastaa ensin roskapostikansiosi.