Kanta-asiakkuus

Kanta-asiakkuus

Relan kanta-asiakkaana saat hieronnat jopa puoleen hintaan! Kanta-asiakkaaksi voit liittyä lataamalla kätevän Rela-hierojat –sovelluksen tai

ostamalla hierojalta Relakortin.

Rela-hierojat -sovellus

Lataa nyt uusi Rela-hierojat –sovellus, jonka kautta voit varata ajan Rela-hierojille ja joka toimii samalla halutessasi myös kanta-asiakaskorttinasi ja voit ostaa hierontaa kanta-asiakkaan etuhinnoilla. Lataa sovellus puhelimeesi Appstoresta tai Google Play -kaupasta!

ikoni_play                               ikonit

Rela-sovelluksen kautta varaat helposti ja nopeasti ajan hierontaan ja tarkastelet asiointiisi liittyviä tietoja. Sovelluksen käyttö ajan varaamiseen ja varausten hallinnointiin on täysin maksutonta ja sitä voi käyttää kuka tahansa.

Kanta-asiakkuus veloitetaan kuukausimaksuna (5 €/kk) suoraan luottokortiltasi. Kanta-asiakkaana saat käyttöösi kaikki Relan kanta-asiakasedut - esimerkiksi ostaa hierontaa jopa puoleen hintaan! Sovelluksen kanta-asiakkuus on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen se automaattisesti jatkuu, ellei asiakas itse sitä peru. 

 

Rela_App_360x222

 

Relakortti

Relakortti on ainutlaatuinen Rela-hierojien oma kanta-asiakaskortti. Kortilla saat vuodeksi hieronnat jopa puoleen hintaan ilman ostorajoituksia. Kortin hinta on 60€ ja edut astuvat voimaan heti ostohetkestä eli ensimmäisestä hieronnasta alkaen.

Relakortin edut

-50% alennus normaalihintaisista hieronnoista

etuhinnat osteopaateille ja naprapaatille

 

Relakortin voit ostaa vastaanotoiltamme tai verkkokaupasta.

Voit myös ostaa Relakortin henkilökunnallesi ja näin antaa heille avaimet käteen-ratkaisun työhyvinvoinnin parantamiseksi! Kerro meille henkilökunnan määrä, niin teemme sinulle tarjouksen: rela.hierojat@relagroup.fi

Kaikkiin palveluihimme voit tutustua Hieronnat -välilehdeltämme.


Kortin ehdot:

Relakortti on henkilökohtainen. Kortin -50% etu koskee kaikkia normaalihintaisia hierontoja. Etu ei koske hieronnan oheispalveluita, lahjakortteja, oheismyyntituotteita tai oppilashierontoja. Relakortti sisältää etuhinnat osteopaatille ja naprapaatille. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Ei ostorajoituksia.

 

Tilaa Relakortti tästä!

 

relakortti_ja_kasi