Etusivu

Ota rohkeasti aikaa itsellesi!

Päänsärkyä? Jäykkä selkä? Kramppaavat jalat? Väsyneet hartiat?

Meille sinun hyvinvointisi on pääasia! Koulutetut hierojamme palvelevat sinua aina yksilöllisesti ja ystävällisesti.

Varaa aika tästä!

Hieronta ja koronavirus.

Suhtaudumme Rela-hierojissa Korona-virukseen vakavasti

Asiakkaidemme ja hierojiemme terveys on meille Rela-hierojissa ykkösprioriteetti juuri nyt. Hierojamme saavat kauttamme päivitettyä tietoa oman ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi perustuen THL:n, Suomen hallituksen ja Terveystalon antamiin ohjeisiin. Haluamme jatkaa toimintaa vastaanotoille normaalisti ja työskentelemme tehostetusti hygienian osalta. Rela-hierojien henkilökunnassa tai asiakkaiden keskuudessa ei ole todettuja tartuntatapauksia.

 

Noudatamme näitä toimenpiteitä:

·         Otamme  käyttöön Suomen hallituksen 16.3 julkistamat  valmiuslain mukaiset toimintaohjeet.  

1. Yli 70-vuotiaat ja riskiryhmiin kuuluvat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet), poislukien kansanedustajat, valtiojohto ja kunnalliset luottamushenkilöt.

                          -> Emme toistaiseksi ota vastaan yli 70-v tai riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita. Tarkistathan                                      hallituksen ohjeistuksesta kuulutko riskiryhmään, ennen kuin varaat aikaasi, kiitos.               

2. Vastaanottojen toiminta voi jatkua kunhan tiloissa ei ole samanaikaisesti yli 10 hlöä.

-> Koordinoimme tätä niiden vastaanottojen kohdalla, joissa hoitohuonekapasiteetti on 5 tai enemmän. Mikäli on tarve rajoittaa asiakasmäärää, olemme suoraan yhteydessä varauksen tehneisiin.

·         Meillä on normaalistikin tarkat ohjeet siisteyden osalta ja nyt vastaanottotilamme ovat läpikäyneet vielä tehostetun siivouksen. Jokaiselle vastaanotolle on annettu tarkennetut, uudet ohjeet hoitotilojen ja välineistön hygieniatason ylläpitämiseksi.

·         Ammatinharjoittajat pesevät kätensä ennen ja jälkeen jokaisen asiakkaan. Suurin osa hieronnoistamme tehdään suojakäsineet kädessä. Toivomme myös asiakkaidemme pesevän kätensä vastaanotolle tullessa. Pidättäydymme kättelystä tällä hetkellä.

·         Olemme ohjeistaneet myös ammatinharjoittajat pidättäytymään työhön tulosta flunssan oireiden ilmaannuttua.

·         Jokainen ulkomailta palaava ammatinharjoittaja asetetaan kahden viikon karanteeniin ennen paluutaan asiakastyöhön. Emme myöskään voi tässä tilanteessa palvella ulkomailta palaavia suomalaisia ja Suomessa pysyvästi asuvia henkilöitä ilman kahden viikon karanteeniaikaa maahanpaluun jälkeen.

·         Suosittelemme riskiryhmiin kuuluvien asiakkaiden siirtävän hoitoajankohdan myöhempään ajankohtaan.

 

Valtakunnallinen ajanvaraus palvelee sinua näissä tilanteissa:

·         Mikäli koet itsesi vähänkin sairaaksi ja tunnistat itsessäsi normaalit flunssan oireet, kuten nuhaa, kurkkukipua, lämpöä, pyydämme peruuttamaan ajan soittamalla ajanvarausnumeroomme 0600-13811 (0,39€/min+pvm) arkisin 9-17 tai tekemään sen nettisivuillamme vastaanoton ajanvarauskalenterin oikeassa ylänurkassa olevasta Omat varaukset -linkin kautta.

·         Olemme toistaiseksi poistaneet 24 tunnin peruutussäännön olemassa oleville varauksille.

·         Jos lahjakorttisi on menossa vanhaksi ja et ole ehtinyt sitä käyttämään, soita em. ajanvarausnumeroon, voimme siirtää voimassaolopäivää eteenpäin.

·         Teemme edelleen myös uusia varauksia ja toivotammekin asiakkaamme tervetulleeksi oireettomina hierontaan.

 

 

Suomen rentouttavin hierontaketju palveluksessasi!

Rela-hierojat on Suomen laajin hierontaan keskittynyt ketju ja alansa markkinajohtaja. Palvelemme jo yhteensä 50 vastaanotolla yli 200 hierojan voimin. Vastaanotoillamme sinua hoitavat koulutetut hierojat, erikoishierojat, osteopaatit ja naprapaatti tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia. Emme jätä hoitoasi pelkästään hoitohuoneeseen, vaan saat aina mukaan myös kotihoito-ohjeet, joita suorittamalla edistät toimintakykysi palautumista.

 

Terveystalon hyvinvoinnin asiantuntijat apunasi

Terveystalo Rela -hierojien asiakkaana sinulla on tukenasi Suomen laajin terveys- ja hyvinvointipalvelujen asiantuntijaverkosto. Terveystalon tuhat hyvinvoinnin asiantuntijaa auttavat sinua niin uneen, ravitsemukseen, palautumiseen kuin aktiivisuuteen liittyvissä asioissa. Terveystalon työterveysasiakkaana saat Rela-hierojan työpaikallesi tai tapahtumiisi. Jos asiasi vaatii tarkempaa tutkimista, on Terveystalon lääkärit ja fysioterapeutit käytettävissäsi. Fysioterapeuttien ajanvarauksen ja asiantuntijat löydät täältä

 

Relan erikoishierojat

Erikoishierojat ovat uusi ammattiryhmä Relan vastaanotoilla.  Erikoishierojamme tarjoavat laadukkaan perushieronnan lisäksi osana palveluaan mm. purentalihashierontaa, fasciahierontaa, triggerpistehierontaa sekä dry needlingiä eli kuivaneulausta. Erikoishierojamme hallitsevat myös lihastoimintaketjuihin perustuvat MET- eli lihasenergiatekniikat sekä kinesioteippauksen. Relakortilla saat erikoishierojan hieronnat myös puoleen hintaan.

 

Rela-osteopaatit ja Rela-naprapaatti

Asiantuntijaverkostoamme täydentävät myös Helsingissä ja Lahdessa toimivat osteopaatit sekä Helsingissä vastaanottoa pitävä naprapaatti. Terapeuteilta saat ammattitaitoista apua kaikkiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Lue lisää osteopaateista täältä ja naprapaatista täältä.

 

Rela-hierojien ainutlaatuisen kanta-asiakasjärjestelmän ansiosta sinun ei enää tarvitse maksaa hyvinvoinnistasi itseäsi kipeäksi

Toimintamme kulmakivi on kanta-asiakkuus, joka mahdollistaa yhä useammin hierojalla käynnin. Relakortilla saat mm. hieronnat puoleen hintaan! Kortti on henkilökohtainen ja on vuoden voimassa ostopäivästä. Lue lisää Relakortista ja kanta-asiakkuudesta täältä.

relakortti

 

Helppo ja nopea ajanvaraus

Varaa aikasi helposti ja ilmaiseksi netistä valitsemalla ensin haluamasi vastaanotto, tai numerosta 0600-13811 (0,39€/min + pvm). Puhelinpalvelumme on avoinna ma-pe klo 09.00-17.00. Uuden ajan saat aina varattua myös käyntisi yhteydessä vastaanotolla.

 

Lahjakortit Rela-kaupasta

Hanki lahjakortit joko itsellesi tai lahjaksi helposti suoraan verkkokaupastamme!