Hieronta Jyväskylä Yliopistonkatu 19

Rela-hierojat Jyväskylä Yliopistonkatu 19
Yliopistonkatu 19

Varaa aikasi tästä!

     Jyväskylä Yliopistonkatu 19 vastaanotto

Palvelemme 3 hoitohuoneen vastaanottona ja meillä työskentelevät hierojat ovat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneita klassisen hieronnan osaajia.Hierojamme palvelevat myös urheiluhieronnan tarvitsijoita. Tähtäämme hieronnassa asiakkaan tulokselliseen hoitamiseen ja haastattelun keinoin teemme alkukartoituksen asiakkaan tarpeista.

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ilman keskeytyksiä. Voit tehdä uudet varaukset ja mahdolliset peruutukset verkkopalvelun ajanvarauksen kautta käyttämällä varauskoodia. Vastaanottojen asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm) , joka palvelee arkisin klo 9-17.

Tutustu huolella myös varausehtoihimme

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur.  Kanta-asiakkaanamme saat jopa -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan. Tutustu etuihin täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

Rela-hierojien toinen hierontavastaanotto Jyväskylässä palvelee asiakkaitaan osoitteessa Yliopistonkatu 19 katutaso.  Vastaanottomme rauhallisissa tiloissa pääset eroon arjen harmautta ja kiirettä. Asiantunteva ja aina ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle laadukkaan hieronnan lisäksi hyviä neuvoja jokapäiväisen hyvän olon lisäämiseksi.

UUDEN ASIAKKAAN TUTUSTUMISTARJOUS!

Puolihieronta 50 min 35€

 

------------------------------------------------------------------------

Rela-hierojat

Yliopistonkatu 19

40100 Jyväskylä

yliopistonkatu

Tarkempaa tietoa saat myös helposti seuraamalla meitä Facebookissa!

1388156556_facebook