Hieronta Keilaniemi Espoo

Rela-hierojat Keilaniemi Espoo
Keilaranta 4

Varaa aikasi tästä!

Hieronta Espoo Keilaniemi

Rela-hierojien Keilaniemen vastaanotto sijaitsee osoitteessa Keilaranta 4.
Hierontavastaanotollamme on kaksi viihtyisää, katutason hoitohuonetta, joihin on esteetön pääsy. Koulutetut hierojamme tekevät klassista- ja urheiluhierontaa asiakkaan erilaisten kiputilojen hoitamiseksi.

Samassa talossa on mm. Hilti ja Puls&Training -kuntosali, jonka kanssa samoissa tiloissa vastaanottomme sijaitsee. Hieroja tulee noutamaan sinut joko pienemmästä sivuovesta, joka on kuntosalin yhteydessä, tai vastaavasti rakennuksen pääoven luota. Molemmat ovet ovat lukossa.

Saapuessasi autolla voit pysäköidä autosi Keilaranta 4:n parkkipaikalle (ajo kadulta luiskaa pitkin pihalle). Parkkialue on maksullinen, mutta asiakkaanamme saat pysäköidä erillistä rekisteröintiä vastaan maksutta. Mainitse tästä hierojalle ja tehkää rekisteröinti kuntosalin sivuovella. Maksuton pysäköinti koskee vain Keilaranta 4:n pihalla olevaa parkkialuetta.

Keilaniemi_1
 

Relakortti

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta myös ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur ja se on voimassa 12kk ostopäivästä. Kanta-asiakkaanamme saat jopa -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista. Lisää tietoa kanta-asiakkuudesta täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

relakortti_ja_kasi
 

 

 

Tutustu myös yrityksille suunnatuista palveluistamme lukemalla lisää ja laittamalla yhteydenottopyyntö tästä.

 

Tervetuloa hierontaan

Rela-hierojat Keilaniemi
Keilaranta 4
02150 Espoo

Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm) 
Tutustu myös varaus- ja peruutusehtoihimme täältä