Varausehdot

Maksutavat

Vastaanotoillamme maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit ja käteinen.

Hieronnan voi maksaa meillä, käyttöehtojen mukaisesti, myös seuraavilla henkilöstöetujen maksukorteilla tai mobiilisovelluksilla:

  • ePassin Hyvinvointipassilla 
  • Smartumin Hierontasaldolla 
  • Eazybreakin hyvinvointisaldolla

Huomioithan:

  • Henkilöstöeduiksi tarkoitetuilla maksutavoilla ei voi maksaa opiskelijahierontoja.
  • Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksuvälineeksi hierontaan.

 

Varaus- ja peruutusehdot

Varauksen teko

Varauksen voi tehdä kätevästi osoitteessa www.relahierojat.fi , klikkaamalla etusivulla ”Varaa aika tästä!”-nappulaa ja valitsemalla sen jälkeen haluttu vastaanotto. Valitun vastaanoton ajanvarauskalenteri aukeaa automaattisesti. Tarkempia tietoja vastaanotosta löydät klikkaamalla valikosta "Vastaanottomme". Tehdystä varauksesta saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Säästä vahvistus sillä saatat tarvita varauskoodia esim. peruuttamista varten. Muistutamme varauksesta sähköpostitse vielä 48h ennen aikaasi.

Voit tehdä varauksen myös puhelimitse varaamon kautta. Varaamo palvelee arkisin ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-14 p. 0600-13811 (0,39 eur/min+pvm).

Otathan huomioon että tallennettu varaus on aina sitova. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystietonsa varausta tehdessään. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle.

Mikäli saavut myöhässä varatulle ajalle, veloitetaan hieronnasta silti palvelun hinta.

 

Varauksen muuttaminen

Varauksen voi kuluitta muuttaa 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muutoksen voi tehdä puhelimitse varaamon kautta, p. 0600-13811 (0,39 eur/min+pvm). Kotisivujen www.relahierojat.fi kautta täytyy ensin tehdä peruutus voimassaolevalle varaukselle.

 

Varauksen peruminen

Varaus on mahdollista perua kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Peruminen tehdään varausvahvistuksessa olevalla varauskoodilla ajanvarausjärjestelmästä. Ajanvarausjärjestelmään pääset kätevimmin kotisivujen www.relahierojat.fi kautta, valitsemalla vastaanoton jolle varaus on ja valitsemalla ”Varaa aika”. Varauskalenterin oikeasta yläkulmasta valitse ”Omat varaukset” ja syötä varauskoodi sille osoitettuun kenttään. Kotisivujen kautta peruminen onnistuu 24h, myös viikonloppuisin.

Voit perua ajan myös varaamon kautta, p. 0600-13811 (0,39 eur/min+pvm). Varaamo palvelee arkisin ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-14. Huomioithan että emme ota vastaan peruutuksia sähköpostitse, ääniviestillä tai tekstiviestillä.

 

Huomioithan että hierojalla on oikeus laskuttaa palvelun hinta jos

  • ajanvaraus on peruttu alle 24h
  • ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa ja asiakas ei saavu paikalle

 

 

Relahierojat_Terveystalo_logo_positive

Meillä hyvinvointisi on hyvissä käsissä.