Hieronta Savonlinna

Rela-hierojat Savonlinna
Tullinportinkatu 1-5, 3 krs

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Savonlinnassa

Rela-hierojat Savonlinna sijaitsee linja-autoaseman ja sen yhteydessä olevan kauppakeskuksen yhteydessä. Saapuminen hierontaan tapahtuu klo 18 jälkeen sekä viikonloppuisin yläparkkipaikan ovesta D.

Palvelemme 3 hoitohuoneen vastaanottona ja meillä työskentelevät hierojat ovat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneita klassisen hieronnan osaajia. Tähtäämme hieronnassa asiakkaan tulokselliseen hoitamiseen ja haastattelun keinoin teemme alkukartoituksen asiakkaan tarpeista.

HUOM! Arkisin klo 18:00 jälkeen ja viikonloppuisin, odota hierojaa D-rapun edessä yläparkkipaikalla. Hieroja noutaa sinut ovelta ennen ajanvaraustasi.

Savonlinna_d_rappu

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ilman keskeytyksiä. Voit tehdä uudet varaukset ja mahdolliset peruutukset verkkopalvelun ajanvarauksen kautta käyttämällä varauskoodia. Vastaanoton asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm).

 

Tutustu huolella myös varausehtoihimme. Huomaattehan, että peruutusajan umpeuduttua tulleista peruutuksista veloitetaan koko hinta.

 

Relakortilla hyvää hierontaa edullisesti

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Relakortti tai mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta ennaltaehkäisevästi. Relakortti maksaa 60 eur. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).    

 

Tutustu etuihin täältä.

 

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

 

Tervetuloa hierontaan!

 

Rela-hierojat Savonlinna

Tullinportinkatu 1- 5, 3. krs

57100 Savonlinna

 

Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm)

 

Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.