Hieronta Tampere Tullintori

Rela-hierojat Tampere Tullintori
Kauppakeskus Tullintori
Tullikatu 6

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Tullintorilla

Rela-hierojat Tampere Tullintori palvelee kolmella hoitohuoneella Kauppakeskus Tullintorin pohjakerroksessa aivan parkkihallin sisäänkäynnin vieressä, ylemmän kerroksen portaiden alapäässä. Vastaanotollemme on lähes esteetön pääsy, hoitohuoneisiin joutuu nousemaan yhden portaan verran ylöspäin. Vastaanoton vieressä on Irti Maasta -kiipeilyalan yritys, Megazone ja vastapäätä Kiinalainen ravintola. Kauppakeskuksen opasteissa se näkyy numeron 11 alapuolella. 

tullintori2 tullintori3 tullintori4

Hieronta-asiakkaitamme palvelevat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneet hierojat. Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista asiakkaan hoitamista. Yleisiä syitä tulla vastaanotollemme ovat mm. staattisesta rasituksesta johtuvat kivut tai päänsärky, käsien puutuminen sekä olkapääkipu. Kartoitamme hoitotyön aluksi asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman.

Aina ei tarvitse tulla hierontaan kiputilojen ollessa pahimmillaan, vaan suosittelemme myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

 

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut. Varatun ajan peruutuksissa voit käyttää vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.

Tutustu huolella myös varausehtoihimme: Varausehdot

 

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

 

Tutustu etuihin lisää täältä: Relakortti

 

Meidän kanssa samoissa tiloissa on myös Hierojakoulu Relaxin oppilashieronta.

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

 

 

Tervetuloa hierontaan!

 

 

Rela-hierojat Tampere Tullintori

Kauppakeskus Tullintori Tullikatu 6

33100 Tampere

 

Valtakunnallinen ajanvarausnumero 0600-138 11 (0,39€/min), arkisin 9-17.

Poikkeukset varaamon aukioloaikoihin näet etusivultamme.

tullintoriopaste