Hieronta Tampere Hämeenpuisto

Rela-hierojat Tampere Hämeenpuisto
Mustanlahdenkatu 26

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Tampereen Hämeenpuistossa

Tampereen 4. Rela-hierojien vastaanotto sijaitsee Metso-kirjaston vieressä, Mustanlahdenkadun ja Pirkankadun kulmassa, hyvänä maamerkkinä toimii myös Aleksanterin kirkko Pyynikin kirkkopuistossa. Meille on helppo tulla kadulta suoraan sisään. Kadulta löytyy myös parkkipaikkoja.

Hieronta-vastaanottomme käsittää neljä viihtyisää hoitohuonetta. Hieronta-asiakkaitamme palvelee 6 klassisen ja urheiluhieronnan osaajaa, joilla kaikilla on koulutetun hierojan ammattitutkinto.

Tre_Hameenpuisto_4_2020_1 Tre_Hameenpuisto_6_2020_5 Tre_Hameenpuisto_2


Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on tavoitteellista ja tuloksellista asiakkaan kiputilojen, kuten staattisesta rasituksesta johtuvien jumien tai päänsäryn hoitamista. Meillä hierontaan kuuluu alkukartoitus asiakkaan tarpeiden selvittämiseksi. Hieronnan ei tarvitse olla pelkästään kivun hoitamista, se toimii myös ennaltaehkäisevänä lihashuoltona. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

Vastaanotollamme osaavat hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ja Rela-hierojien keskitetty asiakaspalvelu auttaa sinua varaukseesi liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa käytä vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.
 
Tutustu huolella myös varausehtoihimme:
Varausehdot

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

Tutustu etuihin lisää täältä: Relakortti
 


Tervetuloa hierontaan!
 


Rela-hierojat Hämeenpuisto
Mustanlahdenkatu 26. katutaso
33210  TAMPERE
 
Puhelinpalvelu:  

p. 0600-138 11 (0,39€/min) 

Varaa aikasi tästä!