Hieronta Kerava

Rela-hierojat Kerava
Kankurinpolku 2, 04200 Kerava

Varaa aikasi tästä!
 

Hierontaa Keravalla

Rela-hierojat Kerava sijaitsee osoitteessa Kankurinpolku 2. Vastaanottomme sijaitsee talon kivijalassa, ikkunoissa mainosteippaukset näkyvät niin Kankurinpolun kuin Tuusulantienkin suuntaan. Tuusulantiellä hyvänä maamerkkinä vinosti tien toisella puolella oleva Keravan terveyskeskus. Kankurinpolulta löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja. Tiloistamme löytyy neljä hoitohuonetta. Hieronta-asiakkaitamme palvelevat klassisen ja urheiluhieronnan osaajat, joilla kaikilla on koulutetun hierojan ammattitutkinto.

Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista ja tuloksellista asiakkaan hoitamista, hoitoontulon syitä voivat olla esim. staattisesta rasituksesta johtuvat kehon kiputilat tai päänsäryt. Kartoitamme hoitotyön aluksi aina asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman. Aina ei tarvitse tulla hierontaan kiputilojen ollessa pahimmillaan, vaan suosittelemme myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

Vastaanotollamme taitavat hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa voit käyttää vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.

 

Kerava_7_1366_x_640_px Kerava_1_1366x640_px Kerava_3_1366_x_640_px

 Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

 

Tutustu etuihin lisää täältä: Relakortti

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

 

Tervetuloa hierontaan!

 

Rela-hierojat Kerava

Kankurinpolku 2

04200 Kerava

Valtakunnallinen ajanvarausnumeromme:

 0600-13811 (0,39€/min+pvm)