Hieronta Turku Länsikeskus

Rela-hierojat Turku Länsikeskus
Asentajankatu 8, 2. kerros

Varaa aikasi tästä!

Tervetuloa rentoutumaan Rela-hierojille!

Rela-hierojien Turun vastaanotto palvelee osoitteessa Asentajankatu 8, 2. kerros. Palvelemme Länsikeskuksessa viiden hoitohuoneen voimin ja samasta talosta löytyy  Subway ja Pizzahut.

Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista ja tuloksellista asiakkaan hoitamista, hoitoontulon syitä voivat olla esim. staattisesta rasituksesta johtuvat kehon kiputilat tai päänsäryt. Kartoitamme hoitotyön aluksi aina asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman. Aina ei tarvitse tulla hierontaan kiputilojen ollessa pahimmillaan, vaan suosittelemme myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

Vastaanotollamme taitavat hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa voit käyttää vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.

Varaukset kätevästi nettiajanvarauksesta tai soittamalla valtakunnalliseen ajanvarausnumeroomme 0600-13811 (0,39€/min+pvm) ma-pe klo 9-17

 

Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

 

Tutustu etuihin lisää täältä:Relakortti

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rela-Hierojat Turku Länsikeskus
Asentajankatu 8, 2. kerros

21280 Turku