Hieronta Rauma

Rela-hierojat Rauma
Kauppakatu 17, talo 2

Varaa aikasi tästä!

 

Laadukasta ja edullista hierontaa historiallisessa Vanhan Rauman ytimessä, osoitteessa

Kauppakatu 17, talo 2.

Rela-hierojien Rauman vastaanotto palvelee kolmen hoitohuoneen voimin historiallisessa ympäristössä. Kaikki meillä  työskentelevät hierojat ovat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneita klassisen ja urheiluhieronnan osaajia. Hierontamme on tavoitteellista ja tuloksellista asiakkaan kiputilan hoitamista ja haastattelun keinoin teemme alkukartoituksen asiakkaan tarpeista. Aina hieronnan ei tarvitse olla pelkästään hoitavaa, se voi olla myös ennaltaehkäisevää ja rentouttavaa.

 

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ilman keskeytyksiä. Voit tehdä uudet varaukset ja mahdolliset peruutukset verkkopalvelun ajanvarauksen kautta käyttämällä vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia. Vastaanottojen asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm).

Tutustu huolella myös varausehtoihimme: Varausehdot

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Relakortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta ennaltaehkäisevästi. Relakortti maksaa 60 eur.  Kanta-asiakkaanamme saat  -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan. 

Tutustu etuihin täältä: Relakortti

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.
 

 

Rauman vastaanottomme sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 17, Vanhan Rauman ytimessä. 

Rela-hierojat Rauma
Kauppakatu 17.
26100 RAUMA

0600-138 11 (0,39€/min)

 

Varaa aikasi tästä!