Hieronta Joensuu

Hieronta Joensuu

Rela-hierojat Joensuu
Torikatu 17, 2. krs

Varaa aikasi tästä!
 

Hyödynnä heinäkuun tarjoustamme!

aKarjalan_heili_kesaetu_2020_125_x_88

 

Hierontaa Joensuussa

Rela-hierojat Joensuu sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Joensuun torin vieressä, Citymarketin kupeessa. Vastaanottomme sijaitsee talon 2. kerroksessa, jonne pääsee portaiden lisäksi hissillä. Hierontavastaanottomme käsittää neljä viihtyisää hoitohuonetta. Hieronta-asiakkaitamme palvelee 4 klassisen ja urheiluhieronnan osaajaa, joilla kaikilla on koulutetun hierojan ammattitutkinto.

Joensuu_1 Joensuu_2_2020 Joensuu_2

Rela-hierojien antama klassinen- ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista ja tuloksellista asiakkaan esim. staattisesta rasituksesta johtuvien kehon kiputilojen tai päänsäryn hoitamista. Kartoitamme hoitotyön aluksi aina asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman. Aina ei tarvitse tulla hierontaa kiputilojen ollessa pahimmillaan, vaan suosittelemme myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

Vastaanotollamme taitavat hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ja Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa käytä vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.
 
Tutustu huolella myös varausehtoihimme: 
Varausehdot

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

Tutustu etuihin lisää täältä: 
Relakortti
 


Tervetuloa hierontaan!
 


Rela-hierojat Joensuu
Torikatu 17, 2. krs 

80100 JOENSUU

Liiketilaan on esteetön kulku.
 

 

Puhelinpalvelu:  

p. 0600-138 11 (0,39€/min) Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin 9-17.
Peruutukset ja muutokset tehtävä 24h ennen varauksen alkua.

 

Varaa aikasi tästä!