Hieronta Joensuu Torikatu

Rela-hierojat Joensuu Torikatu
Torikatu 17, 2. krs

Varaa aikasi tästä!
 

Hierontaa Joensuussa

Rela-hierojat Joensuu Torikatu sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Joensuun torin vieressä, Citymarketin kupeessa. Vastaanottomme sijaitsee talon 2. kerroksessa, jonne pääsee portaiden lisäksi hissillä. Hierontavastaanotollamme on neljä viihtyisää hoitohuonetta. Hieronta-asiakkaitamme palvelevat klassisen ja urheiluhieronnan osaajat, joilla kaikilla on koulutetun hierojan ammattitutkinto.

Joensuu_1 Joensuu_2_2020 Joensuu_2

Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista ja tuloksellista asiakkaan hoitamista, hoitoontulon syitä voivat olla esim. staattisesta rasituksesta johtuvat kehon kiputilat tai päänsäryt. Kartoitamme hoitotyön aluksi aina asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman. Aina ei tarvitse tulla hierontaan kiputilojen ollessa pahimmillaan, vaan suosittelemme myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

Vastaanotollamme taitavat hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa käytä vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.
 
Tutustu huolella myös varausehtoihimme: 
Varausehdot

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

Tutustu etuihin lisää täältä: 
Relakortti
 


Tervetuloa hierontaan!
 


Rela-hierojat Joensuu
Torikatu 17, 2. krs 

80100 JOENSUU

Liiketilaan on esteetön kulku.
 

 

 

Puhelinpalvelu:  

p. 0600-138 11 (0,39€/min).
 

Varaa aikasi tästä!