Hieronta Hamina

Rela-hierojat Hamina
Isoympyräkatu 21

Varaa aikasi tästä!

 

Hierontaa Haminassa

Rela-hierojien Haminan 2 hoitohuoneen vastaanotto aivan kaupungin keskustassa, sympaattisen puutalon katutasossa tarjoaa Relamaisen hyvää hierontaa koulutettujen hierojien ja
erikoishierojan ammattitaidolla. 

Vastaanotolle on helppo tulla, auton saa poikkeuksetta parkkiin melkein aina oven eteen. Katutasosta on muutaman portaan nousu vastaanotolle, joka on hyvä liikuntarajoitteisten huomioida.  

Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista asiakkaan hoitamista. Yleisiä syitä tulla vastaanotollemme ovat mm. erilaiset rasituksesta johtuvat kivut tai päänsärky, käsien puutuminen sekä olkapääkipu. Kartoitamme hoitotyön aluksi asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman. Aina ei tarvitse tulla hierontaan kiputilojen ollessa pahimmillaan, ennaltaehkäisevä kehonhuolto on myös suositeltavaa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa voit käyttää vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.

 

Rela-hierojat Hamina Isoympyräkatu 21

Rela-hierojat Hamina hoitohuoneRela-hierojat Hamina vastaanotto

 

 

 

 

 

Relakortilla saat hieronnan puoleen hintaan

 

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta myös ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur ja se on voimassa 12kk ostopäivästä. Kanta-asiakkaanamme saat jopa -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista. Lisää tietoa kanta-asiakkuudesta täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

relakortti_ja_kasi

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

Tervetuloa hierontaan

Rela-hierojat Hamina
Isoympyräkatu 21
49400  Hamina

Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm) 

Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.