Hieronta Jyväskylä Keskustie 17

Rela-hierojat Jyväskylä Keskustie
Keskustie 17 B 17, 2. krs

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Jyväskylän keskustan tuntumassa

Rela-hierojat Jyväskylä Keskustie sijaitsee 2 kerroksessa Keskustien ja Gummeruksenkadun kulmassa. Palvelemme 5 hoitohuoneen vastaanottona ja meillä työskentelevät hierojat ovat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneita klassisen hieronnan osaajia. Meille on tärkeää asiakkaan tuloksellinen hoitaminen ja kannustaminen säännölliseen, ylläpitävään hierontaan.

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ilman keskeytyksiä. Voit tehdä uudet varaukset ja mahdolliset peruutukset verkkopalvelun ajanvarauksen kautta käyttämällä vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia. Vastaanoton asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm).

Tutustu huolella myös varausehtoihimme. Huomaattehan, että peruutusajan umpeuduttua tulleista peruutuksista veloitetaan koko hinta.

Jyvaeskylae_Keskustie_1Jyvaeskylae_Keskustie_2Jyvaeskylae_Keskustie_5

 

 

 

 

 

Relakortilla hyvää hierontaa edullisesti

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Relakortti tai mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta ennaltaehkäisevästi. Relakortti maksaa 60 eur. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).   

Tutustu etuihin täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

 

Tervetuloa hierontaan!

Rela-hierojat Jyväskylä Keskustie

Keskustie 17 B 17, 2. krs

40100 Jyväskylä

 

Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm) arkisin 9-17

 

Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.