Hieronta Loimaa

Rela-hierojat Loimaa
Aleksis Kiven Katu 5, 32200 Loimaa

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Loimaalla

Rela-hierojat Loimaa sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven Katu 5 . Vastaanottomme sijaitsee Prisma-keskuksessa. Sisäänkäynti katutasosta Prisma-keskuksen Gigantin puoleisesta päästä. B hissi tuo vastaanotollemme. Prisman parkkipaikalla on hyvin tilaa jäättää auto. Hieronta-asiakkaitamme palvelevat klassisen ja urheiluhieronnan osaajat, joilla kaikilla on koulutetun hierojan ammattitutkinto.

Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista ja tuloksellista asiakkaan hoitamista, hoitoontulon syitä voivat olla esim. staattisesta rasituksesta johtuvat kehon kiputilat tai päänsäryt. Kartoitamme hoitotyön aluksi aina asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman. Aina ei tarvitse tulla hierontaan kiputilojen ollessa pahimmillaan, vaan suosittelemme myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

Vastaanotollamme taitavat hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa voit käyttää vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.

 Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

 Hoitohuone

Tutustu etuihin lisää täältä: Relakortti

 

Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.

 

Tervetuloa hierontaan!

 

Rela-hierojat Loimaa

Aleksis Kiven Katu 5,   

32200 Loimaa

Valtakunnallinen ajanvarausnumeromme:

 0600-13811 (0,39€/min+pvm)