Hieronta Keskusta Helsinki

Rela-hierojat Helsinki keskusta
Mikonkatu 13

Varaa aikasi tästä!

Helsingin keskusta

Palvelemme 4 hoitohuoneen vastaanottona ja meillä työskentelevät hierojat ovat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneita klassisen hieronnan osaajia.Hierojamme palvelevat myös urheiluhieronnan tarvitsijoita. Tähtäämme hieronnassa asiakkaan tulokselliseen hoitamiseen ja haastattelun keinoin teemme alkukartoituksen asiakkaan tarpeista.

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ilman keskeytyksiä. Voit tehdä uudet varaukset ja mahdolliset peruutukset verkkopalvelun ajanvarauksen kautta käyttämällä varauskoodia. Vastaanottojen asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm).

Tutustu huolella myös varausehtoihimme

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur.  Kanta-asiakkaanamme saat jopa -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan. Tutustu etuihin täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

                   Meidät löydät aivan Helsingin ytimestä; Mikonkadun ja Kaisaniemenkadun kulmasta. Vastaanottomme sijaitsee Osuuspankin talon sisäpihalla, jonne pääset joko Mikonkatu 13:n porttikongista (lasiovet) tai Kaisaniemenkadulta Molly Malonesin vieressä olevasta porttikongista.

 
 
 

Rela-hierojat Helsinki keskusta

Mikonkatu 13

00100 Helsinki

 

Tarkempaa tietoa saat myös helposti seuraamalla meitä Facebookissa!

1388156556_facebook