Hieronta Tikkurila Vantaa

Rela-hierojat Tikkurila Vantaa
Original Sokos Hotel Vantaa 7 krs.

Varaa aikasi tästä!

..ho

Rela-hierojien vastaanotto palvelee asiakkaitaan Original Sokos Hotel Vantaan 7. kerroksessa. Hotelli on auki normaalisti 13.4 alkaen.

Kahden hoitohuoneen ja neljän hierojan voimin toimiva vastaanotto palvelee asiakkaitaan Rela-hierojien tutulla konseptilla ja tuotteilla! Hierontaan on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä, juna-asemalta kävelymatkaa hotellille tulee vain 2 minuuttia. 


Hierontaan tullessasi, odotathan hierojaasi hotellin ala-aulassa hissien viereen varatulla paikalla. Hierojasi tulee noutamaan sinut tältä paikalta. 

 

tiksi2

 

Relakortilla saat hieronnat puoleen hintaan
 

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta myös ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur ja se on voimassa 12kk ostopäivästä. Kanta-asiakkaanamme saat jopa -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista. Lisää tietoa kanta-asiakkuudesta täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

Tervetuloa hierontaan

Rela-hierojat Tikkurila

Original Sokos Hotel Vantaa 7 krs.

Hertaksentie 2

01300 Vantaa

Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm)

Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.

Poikkeukset varaamon aukioloajoissa näet etusivultamme.