Hieronta Tapiola Espoo

 

Mäntyviita 5 F

Varaa aikasi tästä!

 

Hierontaa Espoon Tapiolassa

Palvelemme osoitteessa Mäntyviita 5 F katutasossa ja tiloihimme on esteetön kulku. Viihtyisä, 3 hoitotilan vastaanottomme palvelee klassisen- ja urheiluhieronnan tarpeissa viiden koulutetun hierojan voimin.

Hoitotilamme sijaitsevat Tapiolan elokuvateatterin lähistöllä, noin 600 metrin päässä Kulttuurikeskuksesta. Auton voi jättää kadulle.

 

Vastaanotollamme myös naprapatiaa!
 

Naprapaatti Eetu Auvinen ottaa asiakkaita vastaan tiistaisin ja satunnaisesti launtaisin Rela-hierojien Tapiolan vastaanoton yhteydessä. Muina arkipäivinä vastaanotto Helsingin Vallilan Rela-hierojilla. Ajat naprapaatille varaat helposti samasta nettivarauksesta kuin Rela-hierojienkin ajat.

Tapiola: ajanvaraus tästä

Vallila: ajanvaraus tästä

Naprapatia 50min - suositeltava aika akuuteissa kiputiloissa

Naprapatia 80min - suositeltava aika ensikäynnille pitkään jatkuneissa kiputiloissa. Tapaamiseen on hyvä varata aikaa, jotta voimme muodostaa kokonaiskuvan tilanteestasi ja tehdä yhdessä hoitosuunnitelman. Otathan mukaan terveydentilaasi koskevat lääkärin lausunnot ja hoitokertomukset, kiitos!

Naprapaatille voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Tervetuloa!

 

Lue lisää naprapatiasta tästä.

 

Relakortilla hieronnat puoleen hintaan
 

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta myös ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur ja se on voimassa 12kk ostopäivästä. Kanta-asiakkaanamme saat jopa -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista. Lisää tietoa kanta-asiakkuudesta täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

relakortti

 

 

Tervetuloa hierontaan

Rela-hierojat Tapiola

Mäntyviita 5 F
02110 Espoo

Valtakunnallinen ajanvaraus 0600-13811 (0,39e/min)

Tutustu myös varaus- ja peruutusehtoihimme täältä.

Poikkeukset varaamon aukioloajoissa näet etusivultamme.