Hieronta Myyrmäki Vantaa

Rela-hierojat Myyrmäki Vantaa
Liesikuja 4, 3. kerros

 Varaa aikasi tästä!

 

Rela-hierojat Myyrmäki palvelee osoitteessa Liesikuja 4, kolmannessa kerroksessa viidellä hoitohuoneella.

Pääset 3. krs vastaanotollemme kakkostasolta C-rapun ovesta ja rappuja pitkin kolmanteen kerrokseen. Kakkostaso on sama, jolle Myyrmäen aseman junat pysähtyvät. Liikuntaesteisille on pääsy katutason A-rapun oven kautta, joka löytyy Lidliä vastapäätä, Eläinlääkärin ja Biljardisalin välissä. Liesikuja 4:n alaovi on virallisesti auki klo 20.00 asti. La-su ovi on suljettu, soittamalla ovikelloa hierojat tulevat pienellä viiveellä hakemaan ovelta sisään.

Nyt myös osteopaattiopiskelijan palvelut varattavissa lannerangan ja alaraajojen ongelmiin. Tutustu palveluihin ja hinnastoon!

 

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta myös ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur ja se on voimassa 12kk ostopäivästä. Kanta-asiakkaanamme saat jopa -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista. Lisää tietoa kanta-asiakkuudesta täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

relakortti_ja_kasi

 

 

-------------------------------------------------------

 

Rela-hierojat Myyrmäki

Liesikuja 4, 3. kerros

Myyrmäki, Vantaa