Hieronta Mäkelänkatu Helsinki

Rela-hierojat Mäkelänkatu Helsinki
Mäkelänkatu 56

Varaa aikasi tästä!
Viihtyisä hierontapaikka Mäkelänkadulla

Rela-hierojien Helsingin Mäkelänkadulla sijaitseva, tunnelmallinen vastaanotto palvelee viidellä hoitohuoneellaan osoitteessa Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki. Vastaanoton sisäänkäynti on talon päädyssä,  sisäpihan puolella. Olemme samassa talossa Löytötavaratoimiston kanssa ja naapurissa on K-market. Vastaanotolle kuljetaan portaita alas pohjakerrokseen, myös hissi löytyy.   Vastaanotolle on erinomaiset kulkuyhteydet, sijaitsemme aivan Mäkelänrinteen  bussi- ja raitiovaunupysäkkien kohdalla. Omalla autolle parkkipaikkoja on Elimäenkadun varressa. 
 
Rela-hierojien antama klassinen- ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista asiakkaan hoitamista. Hoidamme vastaanotollamme ovat mm. erilaisia rasituksesta johtuvia kipuja, raajojen puutumisia ja päänsärkyä. Kartoitamme hoitotyön aluksi asiakkaan tarpeet huomioiden aikaisemmat hoitokerrat ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman. Ennaltaehkäisevä ja ylläpitävä kehonhuolto on erittäin suositeltava syy hieronnalle. Se auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen. 
 
Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaaseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa voit käyttää vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia. Tutustu myös varaus-ja peruutusehtoihimme. 
 
Maekelaenkatu_56_16_1366x928px                     Maekelaenkatu_56_21_1366x928px                  Maekelaenkatu_56_29_1366x928px
 
 
 
Relakortilla saat hieronnan puoleen hintaan
 
Rela-hierojien kanta-asiakasohjelma, jonka tunnuksena toimii Relakortti, takaa sinulle edulliset hierontahinnat. Kanta-asiakkuuden avulla hieronta ei maksa liikaa ja voit käydä useammin, myös ennaltaehkäisevässä hieronnassa tai silloin kun tuntuu, että nyt olisi hyvä saada hetki omaa aikaa ja rentoutua.  Relakortti maksaa 60 eur ja se on voimassa 12kk ostopäivästä. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista.  Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa. 
 
Lue lisää Relakortista ja sen eduista. 
 
Palvelemme myös yrityksiä henkilöstön hierontatarpeissa. Tutustu myös yrityksille suunnattuihin palveluihimme täältä.
 
 
Tervetuloa hierontaan
 
Rela-hierojat Mäkelänkatu 56
Mäkelänkatu 56, pohjakerros
00510  Helsinki
 
Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm) arkisin 9-17.  
Poikkeukset varaamon aukioloajoissa näet etusivultamme.