Hieronta Leppävaara Espoo

Rela-hierojat Leppävaara Espoo
Porarinkatu 10

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Espoon Leppävaarassa

Tervetuloa rentoutumaan Rela-hierojien Leppävaaran neljän hoitohuoneen vastaanotolle! 

Leppävaaran vastaanotto sijaitsee osoitteessa Porarinkatu 10, punatiilisen kerrostalon kivijalassa. Ajurinmäen iso päiväkoti on hyvä maamerkki, vastaanotto on aivan sen vieressä. Porarinkadulla on myös Hotelli Hellsten ja kadun varrelta löytyy paljon parkkipaikkoja. Kävelymatkaa kauppakeskus Gallerialta kertyy noin 5-10 min. 

lepuski1

 

Meiltä myös rentouttavat hierontalahjakortit, jotka käyvät kaikilla vastaanotoillamme! Lue lisää ja tutustu verkkokauppaamme!

 

Relakortilla saat hieronnat puoleen hintaan
 

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta myös ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur ja se on voimassa 12kk ostopäivästä. Kanta-asiakkaanamme saat jopa -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista. Lisää tietoa kanta-asiakkuudesta täältä.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia tai oppilashierontaa.

 

Leppaevaara_Relaxi

Tervetuloa hierontaan

Rela-hierojat Leppävaara
Porarinkatu 10
02650 Espoo

Ajanvaraus: 0600-13811 (0,39€/min+pvm)

Tutustu myös varaus ja peruutusehtoihimme täältä.

Poikkeukset varaamon aukioloajoissa näet etusivultamme.