Hieronta Kannelmäki Helsinki

Rela-hierojat Kannelmäki
Kantelettarentie 5

Varaa aikasi tästä!

Hierontaa Helsingin Kannelmäessä

Rela-hierojat Kannelmäki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kauppakeskuskaaren lähellä osoitteessa Kantelettarentie 5. Vastaanotolle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja myös Kehä I:n kautta on helppo tulla poikkeamaan. Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy runsaasti esim. Kauppakeskus Kaaren alueelta. 

Hierontavastaanottomme on katutasossa ja meillä on neljä viihtyisää hoitohuonetta. Hieronta-asiakkaitamme palvelevat klassisen ja urheiluhieronnan osaajat sekä osteopaatti, joilla kaikilla on koulutetun hierojan ammattitutkinto.

Rela-hierojien antama klassinen ja urheiluhieronta on kokonaisvaltaista asiakkaan hoitamista. Yleisiä syitä tulla vastaanotollemme ovat mm. staattisesta rasituksesta johtuvat kivut tai päänsärky, käsien puutuminen sekä olkapääkipu. Kartoitamme hoitotyön aluksi asiakkaan tarpeet ja teemme sen pohjalta hoitosuunnitelman. Aina ei tarvitse tulla hierontaan kiputilojen ollessa pahimmillaan, vaan suosittelemme myös ennaltaehkäisevää lihashuoltoa. Hieronta auttaa myös stressaantuneen kehon ja mielen rentoutukseen.

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen. Rela-hierojien valtakunnallinen asiakaspalvelu palvelee varauksiin liittyvissä asioissa. Voit myös hallinnoida varauksiasi verkkopalvelun ajanvaraussivun kautta. Näet sieltä vapaana olevat ajat, hierojat ja palvelut.  Varatun ajan peruutuksissa voit käyttää vahvistuksen mukana tullutta varauskoodia.

 

Tutustu huolella myös varausehtoihimme: Varausehdot

 

Rela-hierojien kanta-asiakasohjelmana toimii Relakortti tai Relahierojat -mobiilisovellus. Kanta-asiakkuuden hinta on 60 eur/vuosi. Kanta-asiakkaanamme saat -50% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista 12kk ajan ja etuhintaisia terapeuttipalveluita (naprapaatti, osteopaatti).  

 

Tutustu etuihin lisää täältä: Relakortti

 

 

Tervetuloa hierontaan!

 

 

Rela-hierojat Kannelmäki

Kantelettarentie 5, katutaso

00420 Helsinki

 

Vastaanoton pääovella on korkea kynnys. Esteetön kulku on mahdollinen sivuovesta. Jos tarvitset esteetöntä kulkua, soita pääoven ovikelloa, niin hieroja voi avata vastaanoton sivuoven.
Jos mahdollista, ilmoittaisitko varausta tehdessäsi Lisätietoa -kohdassa tarpeestasi esteettömälle kululle.

 

 

Puhelinpalvelu:  

p. 0600-138 11 (0,39€/min).

 

Varaa aikasi tästä!