Hieronta Itäkeskus Helsinki

Rela-hierojat Itäkeskus
Kauppakartanonkatu 7

Varaa aikasi tästä!

Itäkeskuksen vastaanotto

Palvelemme 3 hoitohuoneen vastaanottona ja meillä työskentelevät hierojat ovat koulutetun hierojan ammattitutkinnon suorittaneita klassisen hieronnan osaajia.Hierojamme palvelevat myös urheiluhieronnan tarvitsijoita. Tähtäämme hieronnassa asiakkaan tulokselliseen hoitamiseen ja haastattelun keinoin teemme alkukartoituksen asiakkaan tarpeista.

Vastaanotollamme hierojat keskittyvät asiakkaan hoitotilanteeseen ilman keskeytyksiä. Voit tehdä uudet varaukset ja mahdolliset peruutukset verkkopalvelun ajanvarauksen kautta käyttämällä varauskoodia. Vastaanottojen asiakaspalvelu hoidetaan keskitetysti puhelinpalvelussa, 0600-13811 (0,39/min+pvm).

Tutustu huolella myös varausehtoihimme

Rela-hierojien toiminnan kantava voima perustuu kanta-asiakasohjelmaan, jonka tunnuksena toimii Rela-kortti. Kanta-asiakkuuden kautta hieronta on edullisemmin ja useammin saatavilla. Enää ei tarvitse etsiä aikaa akuuttiin vaivaan kun voit nauttia hieronnasta myös ennaltaehkäisevästi. Rela-kortti maksaa 60 eur. Kanta-asiakkaanamme saat -50% hinnalla kaikki normaali hintaiset hieronnat vuodeksi eteenpäin, enimmäiskäyttörajaa ei ole.

Kortti on henkilökohtainen. Alennus ei koske oheispalveluita tai tuotteita, lahjakortteja, tarjouksia, oppilashierontaa tai erikoishierojien palveluita.

 

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Kauppakartanonkatu 7, Helmitornin toisessa kerroksessa. Vastaanotolle pääsee kulkemaan helposti autolla, linja-autolla ja metrolla. Itiksen kauppakeskuksesta matkaa vastaanotolle kertyy vain noin 400 metriä. Vastaanotolle mennessäsi, paina summeria ja jää odottamaan ala-aulaan; hieroja noutaa sinut sieltä toiseen kerrokseen ennen varaamasi ajan alkua.

 

 

---------------------------------------------------------------------

 

Rela-hierojat Itäkeskus

Kauppakartanonkatu 7, Helmitorni 2 krs.

00930 Helsinki

 

Tarkempaa tietoa saat myös helposti seuraamalla meitä Facebookissa!

1388156556_facebook